MIJN DIENSTEN

Al mijn diensten zijn gericht op vormen van natuurbeleving.
Graag wil ik ouders met een PGB (persoonsgebonden budget) bereiken, door een vrijetijdsbesteding in te vullen voor hun kind(eren). Dit kunnen allerlei (buiten)activiteiten zijn. Vooral diverse natuurbelevingstochten, zoals aardewandelingen, avondwandelingen en thematochten, zijn bijzondere tochten. Verder geef ik graag teams een natuurbelevingstocht, waarbij verbondenheid en samenwerking, teamspirit, een grote rol spelen. Het volgen van de 'workshop natuurbeleving' is mogelijk voor al degene die zelf al met ´natuur´ bezig zijn, een tocht om inspiratie op te doen. Ook maak ik op maat
een educatief ontwerp
voor een tentoonstelling in musea of school.
Voor meer informatie 'scroll' verder naar beneden om mijn diensten uitgebreid te bekijken of neem voor meer informatie contact met me op: a.bussel9@chello.nl

zaterdag 24 oktober 2009

24 oktober 2009 Nacht van de Nacht

Zaterdag 24 oktober werd in Nederland de 'Nacht van de Nacht' gevierd.  We bespraken het belang van de donker en ook de term "licht'-vervuiling, het vele licht wat ons het zicht op de sterrenhemel ontneemt.  Tijdens deze tocht, die ik als vrijwilligster van Staatsbosbeheer liep, kon je de duistere sfeer ervaren alsook de schoonheid van de duisternis in NP de Groote Peel. De Peel is het donkerste gebied in Brabant en staat op de zevende plek, van de twaalf uitgekozen donkerste gebieden in Nederland.  We hebben gezien en ervaren, hoe ons lichaam zich automatisch aanpast. Geluisterd naar de nachtgeluiden en naar een mystiek peelverhaal. Wat een 'pracht van een nacht'.............. Aanmelden kon je bij Bezoekerscentrum Mijl op Zeven te Ospel.
Graag wil ik iedereen bedanken voor de mooie, warme reacties, die ik ontvangen heb.

donderdag 15 oktober 2009

15 oktober 2009 Herfstdag "Natuur werkt"

Allerlei beroepskrachten, coaches, trainers e.a.,  kwamen naar de "Herfstdag Natuur werkt". Hier heb ik de workshop "natuurbeleving" gegeven. Een lieve, bijzondere groep, tijdens een zonnige, prachtige herfstdag!

Deze herfstdag "Natuur werkt' werd gehouden in Driebergen, locatie "Kraaybeekerhof", waar men diverse workshops kon volgen. De dag startte met een plenaire inleiding en de presentatie van het nieuwe boek van Yoke de Wilde, Spirit in je werk. Vervolgens waren er twee workshopsrondes met keuze uit wandel- of natuurcoaching, natuurbeleving, outdoorcoaching, NLP en wandelen, het toepassen van oude natuurwijsheid in leven en werk. Dit alles natuurlijk rond het thema herfst: oogsten, verkleuren, veranderen, verspreiden, loslaten. Zie ook http://www.natuurwerkt.nu/ voor meer informatie.
Bijgaande foto's zijn gemaakt door Judith Zadoks.